Medlemmar i IPv6-forum

 
Medlem i IPv6-Forum Sverige


Dom här företagen och organisationerna är medlemmar i IPv6-forum Sverige. Vi välkomnar nya medlemmar!

För mer information, skicka e-post till oej (at) edvina.net.

 

 • 2ThePoint AB, Solna
  2 the point är ett renodlat utbildningsföretag där du möter de främsta experterna som lärare. Hos 2 the point möter du lärare som praktiskt varit med om Internets uppbyggnad i Sverige och som är aktivt involverade i Internetområdet, både nationellt och Internationellt. 2 the points målsättning är att alltid erbjuda största möjliga kursnytta, ur ett både tidseffektivt och ekonomiskt perspektiv, med verklighetsförankrat kursinnehåll.
 • Abundo AB, Piteå
  Abundo är konsulter inom IPv6, Domännamn/DNS/DNSSEC, nätverksdesign, strategifrågor, datakommunikation, säkerhet, projektledning, SCRUM, HW/SW produktuveckling och inbyggda system. Abundo har lång erfarenhet och grundaren, Anders Löwinger, var med på Swipnet och byggde upp Internet i Sverige.
 • Acreo AB, Kista
  Acreo tar övergången till IPv6 på allvar, inte bara var gäller driften av ett modernt nätverk, utan också som rådgivare och testare för kunder och partners.Även om IPv6 bara är en ny version av IP-protokollet,  så har det en rad skillnader. Vi har expertisen för att hjälpa din organisation med IPv6-migreringen! Kontakta oss idag!
  Christer Lindqvist – telefon 08-632 77 64, epost christer.lindqvist (at) acreo.se 
 • Blue Coat Systems, Inc (Sverige), Stockholm
 • Blue Coat Systems, Inc är ett företag inom webbsäkerhet, WAN-acceleration och nätverksvisibilitet. Många av Blue Coats produkter är IPv6 Ready och kan användas för att migrera från IPv4 till IPv6. Blue Coats “Chief Scientist” Qing Li är mycket framstående inom IPv6-världen och har skrivit många böcker inom ämnet.
 • Consulta AB, Stockholm
  Consultas inriktning är mot IT-Infrastruktur, där vi hanterar serverdrift, underhåll,  förvaltning, övervakning, design, implementation, migrering, deployment, klientsupport, arkitektur, projektledning, utbildning samt analyser/felsökning på expertnivå.
  Consulta jobbar aktivt med stöd och kunskap till testprojekt och utrullning av IPV6 i Sverige tillsammans med IIS. Vi hyr ut våra konsulter till stora företag som behöver förstärkning, och vi tar hand om mindre och medelstora företag genom att agera deras egen IT-avdelning med regelbundna besök samt på distans.
 • Edvina AB, Sollentuna  (grundare)
  Edvina är konsulter i IPv6, IP-telefoni och säkerhet. Företaget var med och introducerade TCP/IP på Svenska marknaden – som alternativ till proprietära protokoll. Edvinas grundare Olle E. Johansson har utbildat många i TCP/IP, IP-telefoni, Säkerhet och mycket mer.
 • Europoint Networking AB, Uppsala (grundare)
  Europoint är konsulter inom IT- och informationssäkerhet.  Vi arbetar med strategi och rådgivning såväl som med säkerhetsrevisioner och tekniktunga konsulttjänster. Inom kommunikation och IPv6  arbetar vi både med teknikgenomföranden och strategier för säkerhet och migrering. Vi tillhandahåller också utbildningar och presentationer inom våra specialområden. Våra uppdragsgivare är oftast stora företag, myndigheter och andra säkerhetskrävande organisationer.
 • Frobbit AB, Lövestad (grundare)
  Frobbit!Frobbit! tillgodoser alla behov som finns vad gäller kvalificerade dns tjänster. Vi har sedan många år aktivt deltagit i den internationella utvecklingen inom de utvecklingsforum som finns (IETF, ICANN etc) vad gäller dns tjänster. I vår den portfölj av dns-tjänster som vi tillhandahåller så är IPv6 standard sedan lång tid tillbaka, liksom DNSSEC för .se domäner. Vi kan även tillhandahålla en kraftfull anycasttjänst över 66 noder globalt. Tillsammans med vår expertkunskap inom domännamn och vårt fokus på säkerhet så är vi ett tryggt alternativ.Frobbit! – med expertkunskap inom domännamn, dns, mail och web.
 • Halon Security AB, Göteborg
  Halon Security AB är svensk tillverkare av brandväggar och e-postsäkerhet
  (hårdvara och virtuellt). Alla Halons produkter har fullt IPv6 stöd och ser
  det som en självklarhet.
 • Interlan AB, Gävle (grundare)
  Interlan levererar konsulttjänster och lösningar inom IT. Interlan har kontor i Gävle, Bollnäs och Örnsköldsvik. Kompetensen och den praktiska erfarenheten inom IPv6 är mycket stor och Interlan får anses vara ett av Sveriges främsta konsultbolag inom området. Flera av Interlans kunder har IPv6 aktiverat och vårt webbhotell har IPv6 stöd sedan 2009. Hos Interlan finns även delägaren Torbjörn Eklöv som är en av de främsta inom tekniken för IPv6 och DNSSEC. För sina insatser på området har Torbjörn bland annat erhållit IP-priset. Torbjörn håller även kurser i implementering av IPv6 samt är en flitig debattör.
  Välkommen till Interlan med dina frågeställningar om implementering av IPv6!
 • IP-Solutions, Stockholm
  IP-Solutions är ett av Sveriges främsta konsult- och utbildningsföretag inom data- och telekommunikation. Konsulter med “svart bälte” är vår kvalitetssäkring. Inom IPv6 erbjuder vi med stor kapacitet och kvalitet; IPv6 utbildningar, IPv6 strategi, utredning och konsekvensanalys, IPv6 implementering i tjänster och nätverk. För mer information om konsult och utbildningstjänster se: www.ip-solutions.se.
 • Kerker Produktion, Växjö
  Företaget drivs av Staffan Kerker som sedan 2002 arbetat med IP- och Internetrelaterade protokoll och lösningar. Under åren har Staffan byggt upp en god kunskap och erfarenhet gällande IP (både IPv4 och IPv6) och framför allt VoIP/SIP-relaterade lösningar för både företag, myndigheter och operatörer.  Områden av specialintresse innefattar säkert tal, robusta VoIP-lösningar samt risk- och sårbarhetsanalyser gällande telefoni och VoIP. I samarbete med andra utbildningsföretag håller Staffan kurser i SIP.
 • Kirei AB, Göteborg
  Kirei drivs av de två grundarna Jakob Schlyter och Fredrik Ljunggren. Tillsammans har de över 30 års yrkeserfarenhet inom sitt gebit. Kirei arbetar med IT-säkerhet som röd tråd genom systemkonstruktion, säkerhets- och riskanalys, ledningsystem, forskning och utveckling, samt inom specialområdena DNSSEC och IPv6.
 • .SE – II Stiftelsen, Stockholm (grundare)
 • Upsys AB, Uppsala(grundare)
  UPSYS är ett konsultföretag med konsulter som var med redan när IPv4 infördes. Nu när det är dags att införa IPv6 utnyttjar vi den erfarenheten och då behöver övergången inte bli så svår. Vi hjälper er med allt från inventering till genomförande, även med DNSSEC.
 • Webway AB, Sollentuna
  Webway är ett Internet-teknik företag med DNS, webb, e-post och SSL-certifikat-tjänster. Vi har över femton års erfarenhet av att driva Internet-tjänster. Nu har vi alla tjänster över IPv6.

 

 Posted by oej on January 7, 2012
© 2011 IPv6 Forum Sweden Suffusion theme by Sayontan Sinha